Zakupy » Zakupy przez Internet
1 rok, 7 miesięcy temu przez Szaza |
Cześć dziewczyny. Co sądzicie o zakupach przez Internet. Można zaufać prezentowanym produktom, czy raczej zdecydować się na tradycyjną formę zakupów? Ja właśnie przymierzam się do robienia wyprawki, dla maluszka, który ma pojawić się za dwa miesiące. Będzie to prawdopodobnie chłopczyk i nazwiemy go Kacperek. Pozdrawiam i czekam na rady |
|---|---|
1 rok, 7 miesięcy temu przez Kazia |
Wiem, że przy zakupach nie ma to jak samemu dotknąć, zobaczyć, sprawdzić jakość ale w dzisiejszych czasach rzadko kto ma czas latać po sklepikach i sprawdzać ceny i jakość. Dlatego polecam zakupy internetowe. Jeśli chodzi o pościel i śpiworki dla dzidzi to polecam Ci stronę Bondodo.eu . Mają tam bardzo piękne wzory, które rozjaśnią pokój twojego skarbeczka. Mi najbardziej podoba się kolekcja i-love , prawda, że jest słodziutka? Pozdrawiam |
1 rok, 7 miesięcy temu przez scriptoris |
No właśnie to zależy co się kupuje przez Internet. Wiadomo, że jak coś wymaga przymiarki czy sprawdzenia rodzaju materiału, to lepiej wybrać się do tradycyjnego sklepu. |
1 rok, 7 miesięcy temu przez maja |
Ja tam jestem zwolenniczką zakupów w sieci. Kupuję nawet ubrania. Nie lubię chodzić po zatłoczonych sklepach i stać w długich kolejkach do przybieralni... Wolę na spokojnie przymierzyć w domu, a jak co mi się nie pasuje, zawsze mam możliwość zwrotu. |
1 rok, 7 miesięcy temu przez Dan |
Tak, obecnie zakupy w sieci są o wiele bezpieczniejsze niż np. jeszcze kilka temu, co nie oznacza, że można przestać być czujnym - ostrożności nigdy za wiele! Zawsze lepiej wszystko dokładnie sprawdzić! |
1 rok, 6 miesięcy temu przez maja |
Większość prezentów w tym roku kupowałam w sieci i na szczęście obyło się bez zwrotów. |
1 rok, 6 miesięcy temu przez czuprynka |
Witajcie , ja także kupuje tylko w sklepach internetowych, czy to są prezenty urodzinowe, czy wyprawka dla dziecka. W internecie kupiłam garnki i dobrze mi służą i wiele innych rzeczy. Uważam tę formę zakupów za bardzo wygodną. Pije sobie kawę i robię zakupy, sama przyjemność. A jeżeli chodzi o nasze maluchy to wózek i obecnie łóżeczko turystyczne kupiłam na www.kidstime.pl polecam gdyż towar który dostałam jest bardzo dobrego gatunku i czekałam na niego tylko 3 dni. Pozdrawiam |
1 rok, 6 miesięcy temu przez ewela |
Witam! Ja swojemu maleństu kupuję prawie wszystko w sieci. Jest to na pewno wygodna forma tym bardziej gdy nie ma jak wyjść z domu. Mam jeden ulubiony sklepik, w kórym najczęściej bywam www.epromyczek.pl. Jeśli mam pytania nawet dzwonię tam i pytam. Towary odpowiadają temu co jest w opisach, no i ceny też w miarę dostępne. Pozdrawiam! |
1 rok, 6 miesięcy temu przez Kwiatuszek |
Hej!!! Pewnie,ze warto robić zakupy w internecie. To jeszcze zależy w jakiej branzy,ja nigdy nie spotkałam sie z zadnym problemem... Ale tak jak mówie: wszystko zalezy od branzy,kupuje głównie dla dziecka w sklepie amko.com.pl i jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz ceny. POzdrawiam. |
1 rok, 6 miesięcy temu przez kasiek399 |
witajcie! ja jedynie kupuje w internecie, jeżeli nie ma tej rzeczy w normalnym sklepie. Bo wiadomo nikt nie chce się naciąć, wydać pieniążki a nie dostać towaru. Choć z reklamacją też są problemy przez internet, ale już jak kto woli.... |
1 rok, 6 miesięcy temu przez ada12 |
hej dziewczyny, czytam o zakupach online. jestem zwolenniczką tych zakupów. Siedze w domu czy w pracy i kupuję bez zbędnego tracenia czasu, Kupuję dosłownie wszystko. Ale nie ukrywam że trzeba mieć zaufanie do sklepów i sprzedawców, widzę że jedna koleżanka napisala o www.epromyczek.pl. Znam ten sklep, kupuję tam ubranka dla moich pociech. Szybka dostawa, towar dobrej jakości a i często prezenciki są w paczkach. To bardzo miłe... |
1 rok, 5 miesięcy temu przez Kwiatuszek |
No i w koncu zamówiłam w sklepie amko.com.pl i obsługa jest bardzo miła. NAprawde nie ma sie czego bać jezeli kupujesz w sieci,tylko trzeba znalezc sklep który ma duzo pozytywnych opinii i jest godny zaufania. Pozdrawiam. |
1 rok, 5 miesięcy temu przez plicner |
witam wszystkie mamusie! powiem wam szczerze ze kupuje tylko w internecie w zasdzie wszystko, bardzo mi się podoba ta sybka i bezproblemowa obsługa. niewiem czy tak jest we wszystkich sklepach, ale puki co jescze nigdy się niezawiodłam. jest szybko bezproblemowo poprostu rewelacyjnie. jeśli chodzi o zakupy dla mojej pociechy to mam tylko jeden sklep i raczej go niezamierzam zmieniać. kupiłam w nim mój pierwszy wózek zabawki dla dziecka łóżeczko odwiedzam tylko www.bobo-market.pl . tak się uzależniłam od zakupów w internecie że gdyby otworzyli sklep z chlebem to pewnie też bym zamawiała. hahah. pozdrawiam wszystkie mamy |
1 rok, 5 miesięcy temu przez czuprynka |
Witajcie!!!! sklepy internetowe cieszą się popularnością, to dobrze, ułatwiają nam Mamusią życie, uff jak dobrze, że są. Kupiłam znowu i jestem zadowolona. Chcę Wam polecić super matę edukacyjną z piłką. Rewelacja, mata i piłka dla malucha dla Mamy i rodzeństwa nawet i Tata sobie może poćwiczyć. Fajna wspólna zabawa. Rzecz dobrze wykonana i te tak bardzo "kolorowe" kolorki. Oczywiście kupiłam ją tam gdzie ja kupuję www.kidstime.pl podam zainteresowanym link http://www.kidstime.pl/Pilka_i_mata_do_cwiczen_zolty_wieloryb_0_24-944.html Pozdrawiam serdecznie w zimowym krajobrazie. Jakie sanki proponujecie ????????? |
1 rok, 4 miesiące temu przez nagietkaa |
Witajcie:) Sklepy internetowe maja swoje plusy i minusy:) Plusem jest to, ze w bardzo latwy, szybki sposob i co wazne nie wychodzac z domu mozna kupic wybrany produkt. Minusem jest jednak to, ze nie mozemy tak naprawde tego produktu ani zobaczyc, ani dotknac. Jednym slowem kupowanie z malym-duzym ryzykiem. |
1 rok, 4 miesiące temu przez nix |
Sklepy internetowe to idealne rozwiązanie. Nie trzeba wychodzić z domu, stać w korkach i kolejkach do kas, brak limitu godzin (zakupy można robić 24g/dobę), zakupy można robić w nocy. Zgadzam się z nagietką, że nie możemy "dotknąć" produktu przed zakupem, ale jeżeli sklep jest na wysokim poziomie, ma fotki dobrej jakości oraz wyczerpujące opisy. Pamiętajmy, że jeżeli coś na nie pasuje to można zawsze odesłać i np. wymienić na coś innego. Niektóre sklepy na któych się nigdy nie zawiodłem to: www.elektro.pl, www.linkflora.pl, www.empik.pl no i ulubiony mojej żony www.Szipszop.pl - ubieramy tam nasze dzieci od samego początku i nigdy nas nie zawiódł. Oby więcej takich sklepów! |
1 rok, 4 miesiące temu przez adika |
Witam. Ja takze jestem przekonan do zakupów w sieci. A moim ulubionym sklepem jest amko.com.pl mozna u nich znalezc duzó artykułów dla dzieci w atrakcyjnych cenach. Jestem bardzo zadowolona z obsługi,zawsze miła i serdeczna. Jezeli moge cos polecic to własnie amko.com.pl Pozdrawiam. |
1 rok, 4 miesiące temu przez plicner |
właśnie weszłam do sklepu amko w zasadzie nic rewalacyjnego kilka towarów na krzyż i tyle (czytaj wózki). |
1 rok, 3 miesiące temu przez mar0987 |
Witam, Ja zamiast zakupów przez Internet wolę opcję nieco bezpieczniejszą - zamawiam za darmo katalogi różnych firm, przeglądam w domu i potem dopiero dokonuje zakupów bezpośrednio w sklepie albo na stronie firmy przez Internet. Do zamawiania katalogów polecam serwis http://kataloo.pl gdzie można za darmo zamawiać katalogi od wielu różnych firm albo przeglądać je online. Zaletą jest to, że nie trzeba zamawiać katalogów na każdej ze stron firmy osobno i wypełniać wielu formularzy - można raz się zarejestrować i potem zamawiać co się chce. Dajcie znać co myślicie. |
1 rok, 3 miesiące temu przez AniaA |
Witajcie! Sądzę iż zakupy przez interent w dzisiejszych czasach się bardzo upowszechniły. Rzeczywiście sklepów w intenrecie jest bardzo dużo mi natomiast bardzo odpowiada BobasLand www.bobasland.pl, który wszystkim znajomym polecam. Gwarantowane bezpieczeństwo zakupów, obsługa rzetelna i bardzo miła, oferta produktów bardzo fajnie prezentowana no i atrakcyjne ceny. |
1 rok, 3 miesiące temu przez mamakozy |
tak coś za coś, sama pracowałam w sklepie internetowym z wyposażeniem wnętrz, mieliśmy na prawdę wysokiej klasy produkty co innego,że dużo zależy od zdjęć i opisu, czasem towar był w rzeczywistości ładniejszy niż wyglądał na fotce, jeśli chodzi o dzieci to polecam sklep z zabawkami hocki-klocki (wypróbowany) |
1 rok, 3 miesiące temu przez Dorota33 |
Witajcie Drogie Mamy i Tatusiowie. My z mężem robimy zakupy bardzo często w internmecie. Wiele razy zdarzało się tak, że ceny były 2-3 razy niższe niż w sklepach normalnych ;)) Jesli nikomu nie będzie to przeszkadzało na tym forum sklep vitamed24.pl, naprawde niskie ceny i szybka wysyłka ;) |
1 rok, 2 miesiące temu przez saksa |
jezeli szukasz odpowiednich ubranek dla swojego dziecka to zobacz tu www.barline.eu maja oryginalne ubranka dla dzieci w kazdym przedziale wiekowym. |
1 rok, 2 miesiące temu przez Kwiatuszek |
Moja znajoma kupowała tutaj bardzo ładne bluzeczki dla córki http://www.barline.eu/ i jest bardzo zadowolona. To chyba najlepszy sklep odziezowy w sieci. |
1 rok, 1 miesiąc temu przez alinakus |
Moja kuzynka kupiła ostatnio na pasaz-flaminga.pl ciuszki dla swojej córeczki, dostała ślicznie zapakowane i wszystko sie zgadzalo. Trzeba troche czekać, okolo 1,5-2 tyg, ale warto, bo maja super rzeczy i o -70% taniej niż w sklepach :)) Trzeba być członkiem,albo miec zaproszenie, żeby móc się zarejestrować, jako zapraszającego możecie wpisać moj email: michourocard@yahoo.fr teraz maja naklejki scienne, niedlugo będą paputki do dreptania po domu a z trailera widać, że będa fajne. :) |
1 rok, 1 miesiąc temu przez alinakus |
Zapomniałam napisac, ze kazda sprzedaz twra 4 dni, wiec jak ktos chce kupic fajne naklejki to do poniedzialku. ja wlasnie zamowilam motyle i zobaczymy co przyjdzie :-)) |
1 rok temu przez Olka30 |
Zakupy w internecie się opłacają, jak kupowałam tabletki antycellulitowe to było taniej prawie o połowę niż w aptece!! |
1 rok temu przez czarny_kot |
Dokładnie...w internecie, na allegro, często jest znacznie taniej, niż np. w aptece. W necie kupuję kosmetyki, które znam, sprzęty agd, części do samochodu, czasem jakiś ciuch czy buty (kilka razy się zawiodłam, więc tego typu zakupy znacznie ograniczyłam), a nawet orientalne przyprawy, których nie znajdzie się w zwykłym sklepie. I naprawdę często kupowanie przez internet, a nie w sklepie sprawia, że w kieszeni pozostaje mi więcej funduszy. |
11 miesięcy, 2 tygodnie temu przez Kwiatuszek |
A ja kupowałam ubrania dla córki i musze stwierdzic ze wyszło mnie to duzo taniej,a odziez jest markowa. ZAmawaiałm na barline.eu bo czytałam pozytywne opinie na ich temat. Potwierdziły sie. |
11 miesięcy, 1 tydzień temu przez gloss |
no dodatkowym atutem o którym oczywiście już była mowa jest to ze po męczącym dniu w pracy nie musimy biegać po mieście i szukać czegoś odpowiedniego... wystarczy usiąść przed komputerem wstukać nazwę rzeczy której szukamy i gotowe... z moich doświadczeń polecam sklep www.gogotaka.pl maja masę mądrych i ślicznych drewnianych zabawek, miła obsługa i ceny jak na drewniane zabawki nie są wygórowane. pozdrawiam. |
11 miesięcy temu przez czarny_kot |
Ostatnimi czasy przeszłam chyba większość sklepów w okolicy w poszukiwaniu pościeli dla swoich siostrzeńców. Ale naprawdę fajne, bo z motywami Bolka i Lolka czy Pszczółki Maji, znalazłam dopiero na allegro. Ceny takie, jak sklepowe, a towar- raczej nie tak łatwo dostępny w zwłykłym sklepie. |
10 miesięcy, 2 tygodnie temu przez michasia24 |
Allegro raczej odradzam kiedyś tam kupowałam ale jest tam masę cwaniaczków oferójących straszne badziewie. Często robię zakupy w sklepach internetowych ale raczej tych pod patrona tą producenta np ubranka dziecięce na www.bestaplus.com.pl jest to mój sprawdzony sklepik nigdy nie musiałam zwracać zamawianego towaru zawsze dostawałam to czego oczekiwałam. elektroniką zajmuję się mój mąż ale najczęściej to jest agit |
10 miesięcy, 2 tygodnie temu przez topolino |
Witam, ja od kiedy zaszłam w pierwszą ciąże (5 lat temu) cały czas kupuję prze internet. Najmniej ciuszki, bo najtruniej zwrócić choć niekóre marki dostene są tylko w internecie (np. te z ciuszkami organicznymi - bawełana naturalna), takie są np. w Natural Kids (polecam). Trzeba też bardzo zwrocać uwagę na czas i możliwość zwrócenia towaru. Czasem 7 dni to za mało - bo tyle to przesyłaka potrafi do nas isć. Ale d=są sklepy, które mają 14-dniowy termin. |
9 miesięcy temu przez klara_u |
Witajcie, ja często robię zakupy przez internet i nie mam obaw co do bezpieczeństwa transakcji, z towarów zazwyczaj jestem zadowolona, bo wiem co kupuję - często szukam już konkretnej książki i najtańszej opcji jej kupna. Czasem gdy nie mam upatrzonej rzeczy, wchodzę w całą kategorię i przeglądam. Sprawdza się to zwłaszcza przy książkach, tu mogę śmiało polecić stronę http://sklep.berek.pl/ są tam głównie książki dla dzieci i poradniki dla rodziców, fajne rzeczy np w co się bawić z dziećmi, ćwiczenia pisania czy tzw "przytulanki". Ofertę mają naprawdę super bo sklep działa przy centrum rozwoju dziecka, nie są to jakieś przypadkowe pozycje. tylko sama strona jest jak dla mnie mało atrakcyjna, no ale coś za coś... może Wy znacie jakieś fajne stronki z już zgromadzonymi niedrogimi rzeczami? np jakieś zabawki edukacyjne? dla 3-letniej maluszki?:) |
8 miesięcy, 4 tygodnie temu przez kropas |
denerwuje mnie czasami że nie ma takiego systemu bym mogła kupic swoje stałe leki np,Vesicare przez internet bez biegania po recepty. |
8 miesięcy temu przez gokis |
Witajcie. Też często robię zakupy w sieci szczególnie zabawek :) najczęściej na allegro :). Ciekawi mnie czy może macie doświadczenia z zamawianiem leków przez internet, chodzi mi o takie ogólne witaminki, syropki, maści rozgrzewające...coś do domowej apteczki na zimę (grypa atakuje). Czy to się opłaca, czy nie dostanę jakiegoś bubla w paczce :)? Może jakaś apteka godna polecenia? Znalazłam kilka adresów, ceny przemawiają, ale trochę mam wątpliwości... Pozdrawiam |
7 miesięcy, 3 tygodnie temu przez dodoo |
Ja kupuję różne rzeczy w e-aptekach. Oszczędzam przy tym dużo czasu, którego mi w życiu ciągle brakuje ;) Kupuję przez internet kosmetyki, jakieś suplementy diety, czasem jakieś tabletki/syropy na przeziębienie. Nigdy nie miałam żadnych problemów w związku z kupowaniem w aptekach internetowych. Początkowo zakupy odbierałam w stacjonarnej aptece, ale teraz paczkę zamawiam do domu. Najbardziej lubię e-zikoaptekę, w miarę dobry jest też dom zdrowia. |
7 miesięcy, 3 tygodnie temu przez MARIKA78 |
Witam, ja też uwielbiam zakupy w necie. Moim ulubionym sklepem jest www.jannet.pl można tam kupić rewelacyjną bieliznę oraz modne bluzki, rajstopy i inne tego pochodne. Kupuję przez internet prawie wszystko od ciuchów począwszy, skończywszy na książkach i sprzęcie RTV. Ale na punkcie fajnych ciuszków jestem świrem, więc można mi zaufać. www.jannet.pl to moje odkrycie i nie mogę żyć bez tego sklepu :-) Ostatnio zakupiłam śliczną tunikę z guzikami - jestem pod wrażeniem ceny oraz jakości. POZDRAWIAM wszystkie zakupoholiczki. |
7 miesięcy, 3 tygodnie temu przez gokis |
dodoo, a gdzie można odbierać leki z tych aptek o których mówisz? W jakich miastach? Jeślibym dodatkowo oszczędziła na przesyłce, to warto iść na spacer :) Nie mogłam znaleźć informacji na temat adresów w Warszawie do odbioru... |
Ja jestem z Krakowa i u nas można odbierać w 6 różnych punktach. Teraz i tak z tej opcji nie korzystam, wygodniej mi odbierać paczkę w domu, zamawiam raz a dobrze, za ponad 150zł, i wtedy za przesyłkę w ogóle nie płacę. |
7 miesięcy, 3 tygodnie temu przez gokis |
Chyba masz rację dodoo, jak robię zakupy to i tak konto szybko to odczuwa :) Ale doczytałam się też, drobnym druczkiem na stronie Zikoapteki, że planują zrobić odbiór osobisty w Warszawie :) |
7 miesięcy, 3 tygodnie temu przez Kejt |
Ja przez internet kupuję prawie wszystko, bo można trafić na znacznie korzystniejsze ceny, poczytać sobie o wszystkim, porównać ceny i oferty różnych marek i sklepów. Z apteki internetowej też korzystam i jak dotąd byłam zawsze zadowolona - też właśnie zikoapteka - wytrwale zbieram punkty ;) |
No właśnie - można poczytać o wszystkim, posprawdzać gdzie jest najtaniej, który lek jaki ma skład i takie tam. Wiadomo, że przy okienku w aptece tak się nie da... |
7 miesięcy, 3 tygodnie temu przez Kamila |
Ja już kupiłam praktycznie wszystkie prezenty gwiazdkowe..przez internet oczywiście. Do aptek też nabrałam zaufania, jeszcze nie korzystałam z tej ziko apteki, ale widziałam na stronie, że mają kilka leków w konkurencyjnych cenach, więc pewnie zacznę i u nich kupować. Nie ma dla mnie lepszego sposobu niż e-zakupy. |
7 miesięcy, 2 tygodnie temu przez monika242 |
Ja kiedys niechetnie podchodzilam do zakupow w internecie. Ale teraz czesto kupuje ( www.calkiem-tanio.pl ) bo naprawde jest taniej, tym bardziej do maluszkow gdzie co chwile cos potrzebuja :) Pozdrawiam, Monika |
7 miesięcy, 2 tygodnie temu przez deborah83 |
Ja w internecie kupuję wszystko co się da. Ale też wolę strony zaufanych sklepów niż np. serwisy aukcyjne. Ostatnim moim zakupem była wełniana kołderka dla mojej córeczki na coconti.com, bo mieliśmy problem z nocnym odkrywaniem. Na święta też sporo prezentów kupiłam w sieci. Duuuzo czasu zaoszczędziłam. I pieniędzy chyba też. |
7 miesięcy, 2 tygodnie temu przez Kejt |
No właśnie apropos prezentó, to Ziko też nam coś podsunęło. Do 24.12 trwa promocja na kosmetyki Biodermy i to taka dość konkretne, bo drugi produkt za 1 grosz... :O |
7 miesięcy, 2 tygodnie temu przez Kamila |
Oj to faktycznie niezła promocja. Ja generalnie lubię kosmetyki tej firmy, ale też nie zawsze mogę sobie na nie pozwolić.. Jak wpadnie mi trochę grosza przed Świętami, to może jeszcze uda się uzupełnić braki. Albo poproszę mikołaja:) |
7 miesięcy, 2 tygodnie temu przez dodoo |
Też właśnie widziałam tę promocję. Moja mama używa kosmetyków Biodermy i chyba mimo, że mam już dla niej prezent to jeszcze dokupię jakiś krem i ekskluzywną maseczkę, na pewno się ucieszy ;) |
7 miesięcy, 2 tygodnie temu przez marlen27 |
jeśli mowa o prezentach to polecam świetnka stronkę, na niej znajdziesz coś na prezent dla dziecka http://ciastoplastelina.pl |
7 miesięcy, 2 tygodnie temu przez Kejt |
No na takiej promocji można załatwić prezenty dla wszystkich kobiet w rodzinie i jeszcze przyjaciółek - oszczędność nie wyklucza dobrych chęci ;) |
6 miesięcy, 1 tydzień temu przez hejdzidzia |
Witam serdecznie i zapraszam na stronę www.hejdzidzia.pl gdzie znajdziecie duży wybór ubranek dla dzieci i niemowląt,w tym również wyprawki niemowlęce.:) Do Waszej dyskusji dopiszę jeszcze jedno.Zwracajcie uwagę,czy w regulaminie sklepów,w których kupujecie jest adnotacją dotycząca możliwości zwrotu towaru bez podania przyczyny.Jest to prawo każdego konsumenta i macie prawo tego wymagać.:))Nie chodzi tylko o towar zniszczony,czy z wadami,może Wam się nie spodobać np kolor i nie musicie się nawet tłumaczyć sprzedającemu. Na szczęście w moim sklepie jak na razie takie sytuacje się zdarzały;)) Zapraszam! |
6 miesięcy temu przez OLENKA2010 |
ZAPRASZMA DO MOJEGO SKLEPIKU NOWEGO INTERNETOWEGO .SPRZEDAJE ODIZĘZ ZANGLI SUPER CENY ZABACZ WEJDZ |
5 miesięcy, 3 tygodnie temu przez kasiatt |
Ja byłam zadowolona z zakupów na www.styldlamalucha.pl |
5 miesięcy, 3 tygodnie temu przez joanna_w |
Witam! Założyłam sklep internetowym w którym można zamawiać nietypowe ubranka - rozmiary, kolory, fasony, ceny - przygotowuję odrębne oferty dla zainteresowanych klientów. W ten sposób chcę zaoszczędzić czasu rodzicom na poszukiwania odpowiedniego ubranka :) Zapraszam do wypróbowania mojej oferty! :) www.modajuniora.pl |
5 miesięcy temu przez Fifika |
Ja osobiście najczęściej korzystam z allegro, ale tylko ze sprawdzonych sprzedawców (super sprzedawców), albo tych, co mają 99% pozytywnych komentarzy. Na razie nie miałam żadnych nieprzyjemnośći. |
4 miesiące, 3 tygodnie temu przez Natka21 |
Witam, często robię zakupy na Allegro. Sprawdzam komentarze sprzedających. Wyprawkę dla dziecka kupiłam w sklepach internetowych, a teraz ubranka dla maluszka kupuję na allegro. Mam sprawdzonych sprzedawców. Zerknijcie na użytkownika : nikonka . Ma ubranka nowe i używane, ale w doskonałym stanie, a nawet bieliznę dla kobiet. Liczy się to co piszą kupujący o danym sprzedawcy. Nikt nie pisałby czegoś miłego o kimś, jezeli czuje się rozczarowany. |
4 miesiące, 2 tygodnie temu przez malina1 |
Witam , rok temu urodziłam córeczkę i straciłam prace , siedząc w domciu wpadłam na pomysl z koleżanką żeby otworzyć swoj mały sklepik internetowy . wspólpracuję z producentem ciuszek HiT MALINA wysokiej jakości oraz z Vero Moda. Ale jak każdy zaczynam od sprzedaży na allegro ..ciężko przy tak ' nabitym ' rynku cokolwiek rozkręcić wiec jesli jesteście zainteresowani to SERDECZNIE ZAPRASZAM : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10602432 oraz www.malinowaszafa.pl sklep mamy jeszcze w budowie wprowadzamy produkty docelowo beda tam kosmetyki i odzież ciążowa ZAPRASZAM . |
4 miesiące, 2 tygodnie temu przez Pati81 |
Zakupy przez internet do super sprawa, zwłaszcza gdy ma się małego szkraba i nie ma czasu na bieganie po sklepach. Ubrania dla siebie kupuję głównie poprzez alegro, jest dużo sprzedawców, którzy mają ubrania znanych marek w bardzo atrakcyjnych cenach. Dla córci kupuję w sklepach internetowych, bo złapałam się kilka razy na tym, że na alegro niestety jakość ubranek jest marna. Mogę polecić sklep z ubrankami dla niemowląt www.keebee.pl - tam ceny są bardzo ok, a na dodatek jakość jest rewelacyjna. |
4 miesiące, 2 tygodnie temu przez waszka1 |
Witam Niedawno otworzyliśmy z mężem sklep internetowy z odzieżą dla niemowląt, serdecznie zapraszam do obejrzenia naszego asortymentu, ubranka są nowe, tylko polskich producentów w dobrych cenach. Zapraszam www.patryczek.pl |
4 miesiące, 2 tygodnie temu przez Arek |
Witam ja zapraszam do sklepu internetowego jak i do kupienia w siedzibie sklepu. Adres www.bobo-tech.cba.pl Zapraszam wszystkich . |
4 miesiące, 2 tygodnie temu przez mom |
Witam. Zaczęłam kupować w internecie ponieważ jest tu o wiele taniej niż w tradycyjnym sklepie. Mam już swoje lata, a zakupy w internecie są dla mnie wygodne ponieważ zakupione przez mnie produkty trafiają prosto do moich drzwi. Z całą serdecznością mogę polecić sklep internetowy z Warszawy o nazwie SEFONA. Irmina |
4 miesiące, 2 tygodnie temu przez Kasia_Tukka |
witajcie, Niestety nie znalazłam tu miejsca na komercyjne ogłoszenia, dlatego piszę w tym miejscu... Wraz z koleżanką postanowiłyśmy przeciwstawić się molochom i monotonii we wzornictwie. Ponadto zależy nam na zdrowym psychorozwoju dzieci, dlatego to, co proponujemy ma za zadanie pobudzać wyobraźnię. Narazie mamy do zaproponowania kilka produktów, ale cały czas pracujemy nad rozszerzeniem oferty. Wszystkie wzory są autorskie, jesteśmy w stanie zaprojektować też coś na zamówienie. Serdecznie zapraszam: www.tukka.pl |
4 miesiące temu przez WaszSklep |
Polecam Wam Wasz Sklep Zdrowa Tradycyjna i Ekologiczna Żywność. Artykuły oferowane w „Waszym Sklepie „ to wyjątkowo smaczne produkty wykonywane przez niewielkie Rodzinne Firmy i małe gospodarstwa Ekologiczne w oparciu o tradycyjne i sprawdzone receptury. Produkowane wyłącznie z surowców pochodzących z Ekologicznie czystych regionów Polski. Wiele z nich posiada certyfikat Ekologiczny oraz nagrody zdobyte między innymi w Konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo organizowanym przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego – Perły. Są to często ręcznie wyrabiane produkty o wyjątkowym i niepowtarzalnym smaku. http://www.waszsklep.com.pl |
4 miesiące temu przez julcia583 |
Witajcie, ja również robie zakupy przez internet dla mojej córci. Jest tyle fajnych sklepików, czasem kupuję w zagranicznych bo mają fajne przeceny a i ciuszki inne. Brakuje mi u nas trochę francuskich marek jak Petit Bateux (nie pamiętam jak to się pisze poprawnie), IKKS czy też Jacadi i Catimini. Czy ktoś może zna jakieś sklepy internetowe w Polsce które sprzedają takie marki? Prosiłabym o pomoc:) |
3 miesiące, 4 tygodnie temu przez crazymama |
julcia583 ja mam dla Ciebie sklep gdzie znajdziesz francuskie marki.
Ja robię tylko i wyłącznie zakupy w sieci i jestem bardzo zadowolona. Polecam Wam sklep www.FabrykaWafelkow.pl mają świetne zabawki a jeśli dziś wykręciłyście komuś niezły numer na pryma aprilis to jeszcze możecie tam wygrać kupon rabatowy. http://www.fabrykawafelkow.pl/konkurs/ Aż jestem ciekawa który gag wygra ;) |
3 miesiące, 3 tygodnie temu przez julcia583 |
Hej, dziękuję crazymama faktycznie fajowy sklep:) Ja swoją drogą znalazłam sklep z marką Catimini, polecam tą markę bo ciuszki są bajeczne i jakościowo dobre. www.leleo.pl |
3 miesiące, 1 tydzień temu przez lukaszanna |
Ja mam trójke dzieci i polskie ubranka sie nie nadaja po pierwszym musialam 80% przeznaczyc na szmatki, ja kupuje na kacikswiata.pl i jestem bardzo zadowolona bo tam sa ceny na moja kieszeń. Pozdrawiam Was. |
3 miesiące temu przez nastazja512 |
Hej, ja często robię zakupy w Sieci i bardzo lubię ta formę zakupów, głównie dlatego,że oszczędzam czas, nie stoję w korkach, nie szukam miejsca parkingowego, nie noszę ciężkich siat i mam sporo czasu na zastanowienie się porównanie, a przede wszystkim poluję na rzeczy, które mogę kupić taniej, bo nie lubię niepotrzebnie przepłacać. Ze względu też na oszczędność czasu i pieniędzy zaglądam na okazyjni.pl i szybko wyszukuję promocję z polskich sklepów na jednej stronie. Czasem lubię udać się też do zwykłego sklepu, w którym mogę dotknąć, powąchać, łatwo ocenić jakość produktu i być między ludźmi:) Zakupy to duża frajda! |
2 miesiące, 1 tydzień temu przez kasiatt |
Hej Polecam wam sklep styldlamalucha.pl. Ja regularnie robię tam zakupy. Maja fajne i tanie firmowe ubranka z Londynu , co chwilę pojawiają się jakieś nowe ciuszki na stronie. Widać często mają dostawy. Zamawiałam tam wiele razy i nigdy nie miałam problemu, ubranka przychodziły po max 2 dniach. |
2 miesiące, 1 tydzień temu przez martynka12 |
Robiłam zakupy w sklepie www.kropek.pl.Paczka doszła bardzo szybko.Obsługa na tyle rzetelna,że pisze prawdę czy zabawka będzie dobra dla dziecka w danym wieku.Zresztą co tu dużo pisać na maile odpisuje mama dwójki dzieci,to chyba zna się na tym.Sklep poleca tylko zabawki firmowe,więc można być pewnym,że nie popsują się szybko.Jest coraz więcej artykułów i zabawek dla dzieci i niemowląt.Widać,że sklep się rozwija.Do tego można zamawiać zabawki,których nie ma w magazynie (oczywiście dłuższy termin realizacji,ale czasem warto).Sprawdźcie sami.Naprawdę polecam ! |
2 miesiące, 1 tydzień temu przez BossaNovaSolannowa |
Witam wszystkich, Jestem studentką i mam pracę na zaliczenie dot. badania profilu klienta sklepu internetowego z artykułami dla dzieci. W tym celu przygotowałam ankietę. Nie powinna zająć wiele czasu (kilka minut). Jest to dla mnie ogromnie ważne. Będę bardzo wdzięczna za uzupełnienie ankiety ;) http://www.ankietka.pl/ankieta/42378/profil-klienta-sklepu-internetowego-z-artykulami-dla-dzieci.html Pozdrawiam serdecznie Agnieszka |
2 miesiące, 1 tydzień temu przez martynka12 |
ankieta wypełniona Faktycznie zajęła tylko chwilkę. :) Pozdrawiam |
2 miesiące temu przez krisu201 |
ja kupuję zabawki dla dzieci w sklepie internetowym i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Gdyby ktoś był zainteresowany to podaje link do sklepu w którym nie tylko można znaleźć zabawki,ale również inne przydatne do domu rzeczy: http://www.taniozakupy.pl |
1 miesiąc, 1 tydzień temu przez jarekbe |
w internecie wiele jest ciekawych sklepów, które godne są uwagi. Jeden z ważniejszych moich odkryć to w ostatnim czasie to http://www.vertis.pl/ Wywoływałem u nich zdjęcia, w sumie to po raz pierwszy robiłem to przez internet i byłem bardzo zadowolony. Zarówno z jakości zdjęć jak również i obsługi. |
1 miesiąc temu przez nastazja512 |
Z moich odkryć to ostatnio mogę polecić portal: okazyjni.pl. Staram się dość często zaglądać, ponieważ codziennie coś innego się pojawia, a w ostatnim czasie, coraz fajniejsze promocje się pojawiają. Kilka udanych zakupów już tam zrobiłam w sumie, poznałam też kilka dobrych sklepów dzięki nim :) |
4 tygodnie temu przez megmag |
Witam, zapraszam na moje aukcje z ubrankami dla dzieci w wieku 0-24 miesięcy, mamy także znajdą coś dla siebie:-) ubranka śliczne, bardzo dobrej jakości, sprowadzone z Anglii http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7553264 |
3 tygodnie, 3 dni temu przez DzieckoWita |
Witam forumowiczów ;) Chcielibyśmy zaoferować Wam dość ciekawą ofertę. Prowadzimy sklep internetowy z artykułami, odzieżą oraz akcesoriami dla Maluchów oraz mam. Sprzedajemy produkty na cały kraj, jest również możliwość wysyłki za granicę. Produkujemy własną odzież niemowlęcą. Nazwa sklepu to DzieckoWita.pl, to jej adres (http://dzieckowita.pl). Dla forumowiczów zarejestrowanych wcześniej ode mnie mam promocję! Zrobienie przez Was zakupów w ciągu 14 dni ot tego postu, oznacza zmniejszenie kosztów zakupu o 3%. Myślę, że to dobra oferta, także zapraszam serdecznie. W razie jakichkolwiek pytań proszę kierować je na maila (m.szczotka@dzieckowita.pl) bądź też odpowiedzieć tutaj na forum. Pozdrawiam Zespół DzieckoWita.pl |
3 tygodnie, 2 dni temu przez hypericum_perforatum |
Powoli czas zacząc kupowac książki dla dzieciaków, przez jakiś czas zastanawiałem się czy nie kupic używanych jakichś... Ale dorwałem na allegro parę aukcji u tego użytkownika http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2026224 i cholernie polecam, okazuje się, że to jakaś księgarnia internetowa (www.podsowa.osdw.pl). Mają bardzo dobre ceny, z przesyłką wychodzi taniej niż kupowanie na miejscu, no i facet bardzo ładny kontakt ma, można do niego mejlowac (plotka6@o2.pl) i daje rabaty. Generalnie kupiłem praktycznie wszystkie podręczniki, prócz paru, które starszy syn dostał w "spadku" po kuzynie. Polecam, można wszystko łatwo i szybko załatwic. |
3 tygodnie, 1 dzień temu przez MiraBella25 |
Nastazja512 napisała: "Z moich odkryć to ostatnio mogę polecić portal: okazyjni.pl" Znaaam to! Widzę że robi się popularny, wszędzie ostatnio słychać o nich :) Fakt - też kupiłam coś z nimi - w Rossmanie (jak się okazało, ta promocja nie była "specjalna", oraz w Reserved - tą promocję mogę wychwalić, bo nigdzie tego nie było! A wy macie jakieś doświadczenie z takim lub podobnym portalem? Tylko nie mówcie o City Deal - to mnie nie interesuje :P |
Odpowiedź
Wybacz, musisz być zalogowany.